27 Eylül 2010 Pazartesi

DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI'NIN ARDINDAN

Türkiye'de bugüne kadar yapılmış olan en büyük ve en önemli şampiyonlardan birisini geride bıraktık. Hem de kazasız belasız. Son derece hoşgörülü ve misafirperver oluşumuz şampiyonayı izlemek için ülkemize gelen taraftarları da etkiledi ve en ufak bir olay dahi yaşanmadan bu organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik.
Dünya Basketbol Şampiyonası başlamadan önce özellikle Kayseri'de grup maçlarını oynayacak olan Avustralya ve Alman taraftarların maç öncesi ve sonrasında takınacakları tavrın şehrin kültürüne uymaması nedeniyle "acaba bir tatsızlık yaşanır mı" çekincesi yazılıp çizilmişti. Bu tür olaylar yaşamadığımız şampiyonada nazar boncuğu olarak görebileceğimiz teknik arızalar olsa da biz bu işi layıkıyla organize ettik. Başta bu organizasyonun Türkiye'de yapılabilmesi için çok çalışan Basketbol Federasyonu Turgay Demirel ve ekibine, sonra sırasıyla organizasyonda emekleri geçen gönüllülere, hiçbir olay çıkmaması için azami hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza, herhangi bir provokasyona ve saldırıya imkan vermeyen emniyet güçlerine, zamanında olmasa da organizasyonun eksikliklerinin tamamlanabilmesi için devreye giren devlet büyüklerine teşekkür ediyoruz. Basketbolda son 10 yılda gerçekleştirmiş olduğumuz iki önemli organizasyonda da(2001 Avrupa Şampiyonası-2010 Dünya Şampiyonası) Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı olan Turgay Demirel, ülkemizde bir numaralı spor dalı olarak öne çıkan Futbolun idarecilerine örnek olabilecek bir yöneticilik anlayışıyla basketbol severlerin gönlünde taht kurmuştur.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Hayırlı olsun, güzel yazılarınızın devamını bekliyorum.

SEM dedi ki...

size katılıyorum vural bey

Basketbol Durağı dedi ki...

Teşekkür ederim...

SEM dedi ki...

gerçekten doğru, dünyanın 4. büyük organizasyonu olarak kabul edilen böyle bir organizasyonu kazasız belasız atlatmak kolay değildi, böylece Türkiye nin en büyük eksikliği olan organizasyon yapamama sıkıntısınında, doğru kişilerle doğru firmalarla çalışıldığı zaman çok rahat çözülebileceğini gördük.

cenan dedi ki...

hayırlı olsunnn..

Basketbol Durağı dedi ki...

Teşekkür ederim Cenan...

Yorum Gönder